Секрети вивчення англійської (Нова методика)

31.01.2016 17:55

Твердження, що англійською мовою говорить найбільше число людей у ​​світі в значній мірі оспорюється китайцями, які стверджують, що мандарин, - є основною розмовною мовою Китаю, і значно перевищує число людей, що говорять English. Англійська - це мова можливостей. Більшість робочих місць вимагають доброго знання англійської мови. Щоб говорити хорошою англійською мовою, ми повинні звернути увагу на декілька важливих моментів.

Секрети швидкого вивчення англійської:

1) Сильне бажання людини, яка хоче стати успішною у вивчення англійської . Бажання слід мати насамперед. Щоб розвивати сильні і стійкі бажання, ви повинні вселити ентузіазм в собі для вивчення та практики предмета English. Ви повинні розуміти ті, величезні переваги, які будуть нараховуватися, якщо ви станете добре володіти англійською.

2) Саме розуміння англійської повинно бути перед тим, як почати говорити. Знання вашого предмета допоможе вам з упевненістю говорити, також владно перед вашою аудиторією. Ви повинні показати свій Інгліш тільки тоді, коли ви знаєте, що у вас є деякі речі, щоб сказати на вибрану тему.

3) Говоріть з упевненістю! Упевненість - це те, що спікер повинен мати, щоб говорити впевнено. Динаміка повинна розвивати мужність перед лицем аудиторії. Навіть глибоке дихання на кілька секунд перед обличчям до аудиторії може виявитися гарним моральним підсилювачем для вас і підняти настрій. Пам'ятайте будучи обличчям до аудиторії ви повинні діяти сміливо і впевнено. Не повинно бути жодгого хвилювання. Треба намагатися розвивати такі якості як, сміливість, мужність і впевненість. Намагайтеся розвивати ці якості завдяки простій практиці .

4) Практика робить людину досконалою, тому й існує такий вислів. Для цього ви повинні практикуватися постійно. Ви повинні охопити всі можливі ази англійської мови. Звичайно, для досягнення успіху, ви повинні практикувати англійську самостійно кілька разів, перш ніж почнете звертатись на ній до людей.

6) Ну і хороший запас слів це сильна зброя в англійській мові. Для того щоб стати потужним динаміком англійської мови, то необхідно збільшувати свій словниковий запас. Для цієї мети важливо виробити звичку консультуватися з словником, а також збільшити словниковий запас, за допомогою хороших книг по лексиці. Завдяки використанню зазначених вище пунктів кожен може стати хорошим, англійськомовним оратором . 

 

Джерело:https://lingvoportal.blogspot.com/2013/03/blog-post_7068.html